Comunicat de l’Assemblea Nacional Catalana en relació a la difamació del Partit Popular d’Altafulla

L’ANC, com a organització transversal que treballa per aconseguir de manera pacífica i democràtica la independència de Catalunya, condemna la lamentable equiparació d’un acte democràtic, pacífic, obert i participatiu com és una
assemblea general, amb el nazisme. Aquest fet suposa una inacceptable manca de respecte tant pels membres i simpatitzants de l’ANC com per, sobretot, les víctimes del nazisme.

En aquest sentit, l’Assemblea es reserva el dret de dur a terme les accions legals que consideri oportunes davant aquest atac.

L’Assemblea entén que aquesta comparació i banalització del nazisme, que se suma a moltes d’altres que s’han fet anteriorment, respon a la manca d’arguments i de propostes de certs partits i entitats que s’oposen a la voluntat majoritària dels catalans de decidir lliurement el seu futur. Perduda la batalla dels arguments, només els queda l’insult com a resposta.

L’ANC sempre ha defensat un projecte inclusiu que busca sumar les voluntats de tothom que vulgui viure en un país més just i pròsper, independentment del seu sentiment de pertinença, ètnia o creença. La nostra és una lluita en
positiu i per un futur millor, mai basat en l’odi cap als altres pobles i ciutadans.

És per això que l’Assemblea continuarà treballant com ha fet fins ara, per tal d’assolir democràticament un nou Estat que ofereixi un futur millor a tots els catalans, estiguin o no a favor de l’Estat propi.

Independència és Llibertat,

Catalunya nou Estat

Assemblea Nacional Catalana

logo_assemblea_negre

9 comments on “Comunicat de l’Assemblea Nacional Catalana en relació a la difamació del Partit Popular d’Altafulla

  1. La guerra bruta, de difamació i intriga és el que millor fan -sinó l’ únic que fan bé-. Veieu sinó, el ben preparats que tenen els BUTIFLERS -aquests mitges tites catalans de “sempre” i mariconets que no s’ aclaren “si van amb el dret a decidir… o si no poden fer-ho”…. Perque … oh ¿I SI GUANYEN ELS INDEPENDENTISTES??. -I això és justament el que dic jo.. ¿què faran “ells” si guanyen els INDEPENDENTISTES..?? Segurament un nou partit que es dirà: LA NOVA CATALUNYA. “d’ ànima socialista” . Per “cara” que no quedi .

    M'agrada

  2. Aquesta nit m’han cremat l’estelada que tenia penjada a la finestra de casa. Una nova mostra de l’esperit democràtic d’alguns que no respecten que es pugui pensar diferent. Pels seus actes els coneixereu. El cert es que ells mateixos queden ben retratats. Ànims i endavant amb la feinada que esteu fent.

    M'agrada

  3. Ara que tot el país hauria d’anar “a una sola veu, i amb un sol neguit…”
    Cap a la Independència, que nomes l’obtindrem per dignitat,
    amb l’esforç de tots i els nostres diners !!
    Perquè tan autoodi i tants botiflers entre els propis catalans ??

    M'agrada

    • HEM D’ ANAR JUNTS -AQUESTA ÉS LA MISSIÓ QUE EL PSC FA PER ESPANYA- DIVIDIR .. és una tàctica que els espanyols fan molt bé.. promocionant -SEMPRE- que els pobles d’ Espanya estiguin sempre els uns contra els altres. És la manera de que no ens uníssim.. i posats d’ acord, fuméssim fora a patades el “mal govern” de la dreta i l’ esquerra .. amb una sola COSSA.

      M'agrada

    • El ser BOTIFLER és una manera de ser. Per “calers” es fa de tot! I qui diu calers, diu lloc o promeses de llocs bons en l’ espectacle de la política.. Els BOTIFLERS AQUESTA “CARRERA” LA SABEN FER MOLT BÉ.

      M'agrada

  4. Ens hem d’anar preparant d’atacs com aquest, la guerra bruta tan sols acaba de començar. Nosaltres hem de continuar treballant democràticament i amb la màxima netedat.

    M'agrada

  5. Espero que l’ANC no només es reservi el dret a dur a terme accions legals, sinó que les hi duguin. Cap insult d’aquest calibre pot quedar sense denúncia. Excel·lent comunicat.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.