La campanya “Catalans want to vote” d’Òmnium necessita suport econòmic

Informació d’Òmnium

La campanya necessita recaptar un mínim de 120.000 euros per fer possible una acció que també es farà a Catalunya el 8 de juny
Milers de castellers internacionalitzaran el dret a decidir en set capitals europees el proper 8 de juny. Amb el lema “Catalans want to vote – Human towers for democracy” (Volem votar – Castells per la democràcia), s’aixecaran castells de forma simultània en llocs simbòlics de Berlín, Brussel·les, Ginebra, Lisboa, Londres i París, per reivindicar la consulta sobre la independència del 9 de novembre (vídeo fotos de la presentació).L’acció també es reproduirà de forma coordinada a Barcelona i a d’altres ciutats catalanes, on també es faran exhibicions castelleres en el marc d’aquesta campanya. La crida a la participació es manté oberta a totes les colles del país.

Ajuda’ns a fer pinya!Per fer realitat l’acció “Human towers for democracy”, Òmnium ha obert avui una campanya de micromecenatge al web www.catalanswanttovote.cat que finalitzarà el 15 de maig. L’objectiu de la campanya de micromecenatge és recaptar un mínim de 120.000 euros, una xifra que representa un 30 % de 400.000 euros, el cost total aproximat del projecte. Per aconseguir aquest objectiu, Òmnium ha editat un primer vídeo de presentació amb diferents imatges castelleres i la veu de l’actor Lluís Soler.

“Catalans want to vote – Human towers for democracy” vol internacionalitzar l’anhel democràtic català a través d’un dels pilars més importants de la cultura catalana, els castells. Reconeguts com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, els castells incorporen alguns dels principals valors universals, com poden ser l’esforç, el treball comunitari i la solidaritat; uns valors que són també els que Catalunya vol projectar com a país.

Clica per fer una donació