Escrit de la Carme Forcadell un cop proclamat el nou Secretariat

Benvolguts companys i companyes de l’Assemblea,


Abans de res vull agrair-vos la participació en la votació del passat dissabte i el suport i la confiança que ens heu atorgat. Esperem ser-ne dignes i estar a l’alçada dels moments històrics que estem vivint. Esperem ser dignes hereus de totes les persones que abans que nosaltres han fet possible que avui siguem on som..

També vull aprofitar l’ocasió per demanar-vos, i sóc conscient que us demanem moltes coses, que treballeu perquè les properes eleccions del 25 de maig tinguin una gran participació.

Són unes eleccions importants per als que treballem per la consulta, perquè necessitem que els nostres diputats expliquin a la Unió europea que volem contribuir, des de la llibertat, a la millora de Catalunya d’Europa i del món. Volem que expliquin que el proper 9 de novembre exercirem el dret d’autodeterminació perquè volem decidir el nostre futur col•lectiu.

Us demano, i sé que cada dia treballeu molt i bé, que tots els actes que feu des d’ara fins a les eleccions del 25 de maig els considereu com a actes electorals i demaneu la participació i el vot per als partits polítics que defensen la consulta del 9 de novembre.

Estic segura que entre tots aconseguirem que aquestes votacions reforcin el nostre procés per convertir-nos en el proper estat d’Europa.

Moltes gràcies per la vostra feina i pel vostre esforç

Carme Forcadell Lluís

 

3EleccionsSN10052014

1 comments on “Escrit de la Carme Forcadell un cop proclamat el nou Secretariat

  1. Felicitats Carme per sortir escollida de Presidenta de l’ANC esperem que en aquest perióde que inicies ben aviat assolim l’independència del nostre pais

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.