Dissabte l’ANC interpel·larà Angela Merkel des de Lleida amb el missatge: el 9N els “catalans votarem llibertat”

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) continua la campanya d’internacionalització que va arrencar la setmana passada i el proper dissabte 27 de juliol desplegarà una gran lona de 15X30 metres dirigida a la cancellera alemanya, Angela Merkel. L’acte començarà a les 19h. al Palau de Vidre dels Camps Elisis. Des d’aquest punt, els assistents es traslladaran al marge esquerra del riu Segre, davant de l’Avinguda Jaume II, on es desplegaran dos murals de 30 metres x 15 metres. Durant l’acte hi haurà la participació d’entitats culturals.

El mural adreçat a Angela Merkel, com una de les líders polítiques més influents d’Europa, es traslladarà el proper dia Onze de Setembre a Barcelona a la gran “V” organitzada per l’ANC. El vicepresident de l’ANC, Jaume Marfany, serà l’encarregat de cloure l’acte.

mut-lleida-mon-v02

One comment on “Dissabte l’ANC interpel·larà Angela Merkel des de Lleida amb el missatge: el 9N els “catalans votarem llibertat”

  1. Retroenllaç: Clam de l’ANC dirigit a Angela Merkel des de Lleida | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.