L’ANC interpel·la Ban Ki-moon amb un missatge: el 9N els “catalans votarem llibertat”

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) continua la campanya d’internacionalització que duu a terme aquest estiu i aquest dissabte 23 d’agost més de 300 persones han assistit al desplegament d’una gran lona de 15X30 metres dirigida al Secretari General de les Nacions Unides. El missatge; que els catalans votaran llibertat el proper 9 de novembre.

El mural adreçat a Ban Ki-moon, com un dels líders polítics més influents del món, es traslladarà el proper dia Onze de Setembre a la Via Catalana 2014, la gran V que es durà a terme a Barcelona.

L’acció d’aquest dissabte s’inclou dins la campanya d’actes que l’ANC desenvoluparà durant tot l’estiu, en què a més de fer V arreu dels municipis del país es desplegaran un total de 10 grans lones amb missatges dirigits a líders mundials, que seran claus a l’hora del reconeixement internacional de la causa catalana. A més de Barack Obama, Jean Claude Juncker, Martin Schulz, Angela Merkel i François Hollande, els murals aniran dirigits a David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Rousseff, Papa Francesc i Stephen Harper.

QLL_0022