L’estelada s’instal·la a Sant Cugat

Sant Cugat per la Independència (SCxI)

captura-de-pantalla-2014-09-03-a-las-13.05.42-287856
L’alcaldessa ha decidit que penjarà la bandera independentista en una asta a la plaça de l’estació dels FGC de Sant Cugat pels volts de la Diada
La plaça de Lluís Millet de Sant Cugat és l’escenari escollit per l’alcaldessa, Mercè Conesa, per lluir l’estelada, segons ha pogut saber el TOT. A tocar de la Diada Nacional, Conesa ha decidit que penjarà aquesta bandera de manera permanent a la plaça de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Encara no se sap el dia exacte en què s’instal·larà l’estelada, però segurament serà a la vigília de la Diada.
Amb aquest gest, Conesa compleix amb la petició que el passat mes de febrer va fer-li l’Assemblea Nacional Catalana (ACN), quan els seus membres de Sant Cugat van entregar una estelada a l’alcaldessa, perquè es pengés en algun punt de la…

View original post 204 more words