La Generació SÍSÍ clou divendres 7 la campanya amb un concert a la Sala Barts de Barcelona

La plataforma Generació SÍSÍ, formada per joves provinents d’organitzacions i entitats diverses del país, organitzarà demà un concert a la Sala Barts de Barcelona (Avinguda Paral·lel) just després de l’acte final de la campanya “Ara és l’hora”. L’acte, que començarà a les 22h, vol reivindicar des d’una perspectiva juvenil el vot SÍSÍ i comptarà amb les actuacions dels grups joves Trast, del Baix Llobregat; Germà Negre, del Pla de l’Estany, i del cantautor de popurri català Miquel del Roig. Durant l’acte també es presentaran diversos audiovisuals de persones joves conegudes com ara Txarango, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Buhos o Biel Duran, en què defensen el vot SÍSÍ de cara a diumenge.

El preu de l’entrada és de 4 euros i es poden comprar de forma anticipada a les seus nacionals d’Òmnium Cultural (Carrer Diputació 276) i de l’Assemblea Nacional Catalana (Carrer de la Marina 315), a l’acte final d’Ara és l’hora així com a la mateixa Sala Barts des d’una hora i mitja abans del concert.

Generació SÍSÍ ha repartit en els últims dies milers de fulls volants entre el jovent del país i ha activat diverses campanyes a les xarxes per fer arribar els arguments a favor del SÍSÍ entre la població més jove de la societat catalana.

IMG_3327.JPG