Signa aquí a favor del jutge Santiago Vidal

Degut a la persecució que està tenint el jutge Santiago Vidal per participar en un projecte de constitució per a Catalunya, s’ha engegat una campanya de suport.

Consisteix en enviar un correu amb els text que adjuntem a sota. Entre els primers signats hi ha Quim Torra, Sílvia Bel, Eduard Hugh, Albert Sánchez Piñol, Xavier Sala i Martín, Carme Forcadell, Ventura Pons o Muriel Casals.

Feu servir aquest formulari elaborat per Vilaweb o envieu el missatge directament a suportaljutgevidal@gmail.com.

D’acord amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades recollides seran incorporades en un fitxer sota la responsabilitat de PARTAL MARESMA I ASSOCIATS SL, amb la finalitat d’atendre els compromisos derivats d’aquest registre o formulari. 
Podeu exercir els vostres drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a l’adreça següent: CARRER DE FERLANDINA, 43. 08001 BARCELONA.

Les dades recollides en aquest formulari seran lliurades al grup promotor de la iniciativa per incorporar-les en les adhesions de suport al jutge Santiago Vidal.

146 comments on “Signa aquí a favor del jutge Santiago Vidal

  1. Sembla mentida que ens trobem amb aquesta situació tant injusta, en un estat que diu que es democràtic, i ” la nacion mas antigua de Europa” i de la Via Lactea¡¡¡¡¡¡¡

    M'agrada

  2. Grasies per donar exemple i ser Lliureeee
    Volem ser tan Valents com tu
    Ens has donat una lliso a tots
    Animssss

    M'agrada

  3. Gràcies per la vostra dedicació al servei de la nostra nació, Tan de bó hi hagues més professionals com vosté tan compromesos amb el seu pais

    M'agrada

  4. Pepy Ayllón Olivencia
    Gràcies, Santiago Vidal, ens cal molts jutges com tu. Tots junts ho aconseguirem !!*!!

    M'agrada

  5. Com ja i dit a diferents llocs JUTGE VIDAL estem amb vos, i esperem que per una vegada es faci justícia i no política

    M'agrada

  6. Ens cal tenir molta gent com ell. Què menys que agrair-li la seva generositat, amb el nostre suport. Una forta abraçada, Santi Vidal.

    M'agrada

  7. La gran frase del jutge S. Vidal : Em poden pendre el meu lloc de trevall però mai la meva dignitat,,

    M'agrada

  8. No dubti senyor Jutge que els catalans arribarà un dia en que podrem decidir el nostre futur, llavors vostè tindrà un protagonisme important.
    No defalleixi mai!

    M'agrada

  9. Rafael Mundó i Sanromà

    Es hora que els catalans sapiguem estar d’una vegada per sobre del egoisme de partits i partidets, per demostrar i fer valer una vegada més la nostra dignitat, estan al costat dels que so mereixen. Gràcies Jutge Vidal.

    M'agrada

  10. JUSTICIA AMB MAJUSCULAS PER AL JUTGE LLIBERTAD DE EXPRESIO DRET FONAMENTAL I DEMOCRACIA.
    FORÇA SENYORIA

    M'agrada

  11. El jutge Santi Vidal es la mena d’home que fa a la Justicia digna.Ara be, ptser ara el necessitarem alguna llista el 27 S.

    M'agrada

  12. Gràcies per la seva inte·ligència, la seva honestedat i la seva valentía. Estem amb vostè Senyor Vidal

    M'agrada

  13. Estem fars de tanta “justicia” manipulada. Estem en el nostre dret denunciar-ho.
    El meu soport al jutge Vidal.

    M'agrada

  14. Un barber, un ebanista, un advocat, un pintor, un bomber, un metge, una llevadora, una callista, una mestra, una perruquera, un jutge, …….tots, absolutament tots tenim el dret a fer poesia, sudokus, o inventar constitucions
    ideals en el nostre temps lliure. Fantàstic, Sr. Vidal !!!

    M'agrada

  15. El jutge Santi Vidal m’ha fet veure la Justícia d’una altra manera. Rebi tot el meu suport.

    M'agrada

  16. Retroenllaç: Signeu a favor del jutge Santiago Vidal! | ANC – Sabadell per la Independència

  17. Si tot el poder judicial, penses i actues com ell, seria molt més efectiu, plural i sobretot amb sentit comú, que sembla anar molt escas. Tant de bo la seva sabiduria i saber fer i estar sel’s hi encomani. Molta llum Sr, Vidal, l’admiro profundament, i parlo des del coneixament de causa i patint en pròpia pell una justicia lenta i ineficaç i totalment unilateral.

    M'agrada

  18. El meu soport al Sr. Santi Vidal. Gràcies per agafar aquests riscos en nom de la independencia de Catalunya. Desgraciadament, no tothom els vol assumir i prefereix veure l’espectacle d’un poble que lluita des dels seus escons al Parlament o, simplement, des de casa.

    M'agrada

  19. Els moments més gloriosos de Catalunya ens diu la història que sempre han estat gràcies a persones com vos, de gran vàlua i coratge. Endavant i cadascú des del seu lloc treballant amb dignitat !!.

    M'agrada

  20. El Sr.Santiago Vidal es un exemple per a tothom. Gracies per la seva dignitat, claretat i responsabilitat.

    M'agrada

  21. Tot el meu suport. La teva entrega i el teu coratge, coneixen com coneixes la “justícia espanyola”, són un EXEMPLE A SEGUIR.

    M'agrada

  22. He signat, i convençut. Però no per la seva trajectòria laboral, sinó pel que representa per al futur de la Catalunya que es pretén (que volem) construir.

    He signat, si. Però són els jutges els qui haurien de manifestar-se. Ells saben que tot és política. I s’autoanomenen INDEPENDENTS (judicialment, ésclar)!

    M'agrada

  23. Endavant Sr. Vidal, endavant. Necessitem gent de prestigi professional. Gràcies, moltes gràcies.

    M'agrada

  24. Retroenllaç: Signa a favor del jutge Santiago Vidal | ANC BADALONA PER LA INDEPENDÈNCIA

  25. Em Sembla vergonyós aquesta caça de bruixes que se li està aplicant al jutge Vidal. Força i endavant. Tot el meu soport

    M'agrada

  26. Algu creu que algun jutge de la regió d’Escocia seria castigat pel tribunals del Regne Unit si es dediqués en el seu temps lliure a redactar un esborrany de constitució escocesa?? Tot el nostre suport al Sr. jutge Santiago Vidal per donar la cara i ficar-se al capdavant per liderar el procés cap a la constitució d’un nou estat. Mentre els altres es dediquen a ficar pals a les rodes el nostre excel·lentíssim jutge ja fa dies que està treballant pels ideals d’un nou país.

    M'agrada

  27. Espanya persegueix el dret déxpresió castigan i judialitzan , el que se está fent amb el Jutge Vidal es un exemple, com tants altres referents a Catalunya. GRACIES S. VIDAL

    M'agrada

  28. El meu suport al jutge Vidal….gracies per la seva valentia e integritat per ferse escoltar i per el seu treball a favor de Catalunya,

    M'agrada

  29. Catalunya necessita homes valents amb compromís de país com Santiago Vidal. Per la llibertat d’expressió i els drets de país dins d’una Europa democràtica i plural!

    M'agrada

  30. Gracies jutge Vidal,per tot el que fa per el nostre país sempre estarem amb vostè tindrà el nostre suport,

    M'agrada

  31. Tot el meu suport al jutge Santiago Vidal! Fa falta més gent com ell per tirar aquest projecte endavant!!!

    M'agrada

  32. Jutge Vidal, gràcies per la feina que estàs fent. Ets un heroi per tots nosaltres. Tens tot el nostre suport. Endavant les atxes!!!

    M'agrada

  33. En el temps lliure la gent pot fer el que volgui llegir, escriure el jutge Santiago Vidal ens a donat part del seu temps lliure, gràcies Senyor Vidal per ser valent

    M'agrada

  34. Una persona exemplar que té tot el meu suport davant un estat totalitari que el persegueix per les seves idees!

    M'agrada

  35. Gràcies al Jutge Vidal per la seva integritat i valentia davant l’apisonadora de l’Estat. És un exemple a seguir pels ciutadans que no volem més imposicions , insults, ni mentides. Gràcies!!.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.