Participeu a la campanya “Sortim a guanyar” organitzada per l’esport català

Informació de la sectorial d’esportistes de l’ANC
La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha començat una campanya per denunciar les noves normatives espanyoles que ataquen directament les bases del nostre esport. L’augment de l’IVA, el fet d’haver de fer l’impost de societats tot i ser entitats sense ànim de lucre, el fet d’haver de donar d’alta tots els monitors i voluntaris només que percebin una petita quantitat dels clubs, la llicència única espanyola… Podeu veure tota la informació al web de l’esport per la independència
Per tal de denunciar-ho, la UFEC ha redactat un manifest al qual us animem a donar suport al següent enllaç
I el dia 19 de març farà una roda de premsa on vol convocar més de 1000 persones de clubs, federacions, esportistes… Nosaltres hi anirem i us animem a fer el mateix. Podeu inscriure-us al web www.sortimaguanyar.cat . Si hi aneu aviseu-nos!
Des de la campanya de l’Esport per la independència tenim uns baners a digitals catalans denunciant aquest atac i estem preparant diferents elements de difusió, quan ho tinguem us els faré arribar perquè els feu córrer.
És molt important la denuncia d’aquests atacs ja que ens pot permetre arribar a un públic que per altres vies és més complicat i fer-los veure que la única sortida que tenim és la independència.
Captura de pantalla 2015-03-05 a les 20.59.26