El 9 d’abril xerrada a Rubí: “Exèrcit a la nova Catalunya?”

Hem preparat una nova activitat per la setmana entrant! Et convidem a la següent xerrada-debat, que hem organitzat conjuntament l’ANC de Rubí i Rubí Solidari.
“EXÈRCIT A LA NOVA CATALUNYA?”
GABRIELA SERRA
Dijous 9 d’abril, a les 7 del vespre (Ateneu de Rubí, c/ Xile, 1)
Aquest acte s’enmarca en el cicle de xerrades-debat “El país que volem” i després d’una exposició per part de la ponent, la intenció de les entitats organitzadores és que es produeixi un debat entre les persones assistents sobre si pensem que caldrà disposar o no d’un excèrcit. Volem construir col.lectivament un país millor, i tots i totes hi tenim molt a dir!
 
Gabriela Serra és una activista social amb una trajectòria de més de 25 anys de militància en diverses organitzacions veïnals i d’educació. Entre d’altres actuacions, ha participat en reunions de caps d’estat i governs de la Unió Europea, i en diverses edicions del Forum social mundial i el Fòrum social català.
“EL PAIS QUE VOLEM”
És un conjunt d’entitats catalanes (de moment una dotzena des de Fundació carta per la Pau, Plataforma per la Llengua, ANC… fins a Sobirania i Justícia) que, amb el suport de reconeguts ciutadans i ciutadanes impulsen un procés participatiu obert, transversal i no partidista.
 
Es pretén recollir les propostes i idees de país que donen resposta a les necessitats actuals de construir col·lectivament un país millor, més enllà dels esdeveniments polítics actuals. El País Que Volem és un recull i un altaveu dels reptes i propostes de país, i un espai de diàleg ciutadà.
 
Exèrcit Catalunya 
T’HI ESPEREM!