Bellaterra, 27 juny: A 3 mesos del 27-S, RENOVA LA IL•LUSIÓ, RENOVA L’ESTELADA!

Constituïts els nous ajuntaments, el camí cap el 27-S segueix amb més força que mai per construir un país nou.

Des de l’Assemblea de Bellaterra i seguint la programació d’activitats a realitzar el dia 27 de cada mes fins les eleccions de setembre, hem previst pel 27 de juny una altra activitat per contribuir a l’èxit de la independència pel que aquesta suposa en valors socials, culturals, econòmics i polítics.

Visualment, creiem que cal exterioritzar el nostre anhel de llibertat i l’estelada el representa en aquests moments. Per això, i atès que moltes d’elles ja estan deteriorades pel pas del temps i la continuada lluita, us convidem a canviar-la per una de nova. Amb el pla Renova l’Estelada, només cal que porteu l’estelada vella i us en donarem una altra de nova. Així de fàcil!

I també una oportunitat per comprar estelades qui encara no en tingui.

També ens agrada compartir amb tots vosaltres el solstici d’estiu, unes festes profundament arrelades en el nostre costumari des de temps immemorials. Els Pirates de Bellaterra ens oferiran una cantada d’havaneres per fer-nos una vetllada agradable a la fresca de la nit, cremada de rom inclosa.

La força dels 27-S ens empeny cap el país nou que entre tots construïm!

La independència ens il·lusiona!

Captura de pantalla 2015-06-18 a les 0.59.55