La Solidaritat entre els pobles definirà la futura República Catalana

Comença nova setmana per a la Campanya d’Estiu que l’ANC està portant a tot el territori català. La intenció d’aquesta és recollir veus i propostes diverses, que es facin sentir el pròxim 11 de setembre a la Meridiana, i recorrin la Via Lliure cap al Parlament. En aquest cas (del 6 al 12 de juliol), els actes estaran marcats per la Solidaritat, un debat que també es conduirà a través de les Xarxes Socials (#ViaSolidaritat).Un exemple d’aquestes accions és la que han organitzat les assemblees territorials d’Osona Sud (Aiguafreda i Sant Martí de Centelles, Centelles i Balenyà): tres projeccions de cinema a la fresca solidàries. La peculiaritat és que el preu de l’entrada seran dues llaunes de conserves (tonyina, sardines o tomàquet), que després s’entregaran a Càritas. La pel·lícula que es projectarà, a més, que encaixa perfectament amb el valor de la solidaritat i posa de manifest la importància d’ajudar els altres.

De la mateixa manera que el primer eix (Equilibri Territorial) es va cloure amb un acte a Tortosa el passat diumenge, aquesta vegada serà Manresa el punt del territori escollit per a tancar la setmana i formar un punter humà amb el color de l’Eix, per transportar a la Meridiana la diada d’enguany.

L’acte a Manresa comptarà amb la presència del president de l’Assemblea, Jordi Sànchez, Sor Lucía Caram i Toni Comín; a més de les actuacions de David Rossell, Titot i el mag Roví (dissabte 11 de juliol, plaça Sant Domènec, 19.00)

Al Vallès Occidental hi haurà actes a Cerdanyola i a Sant Cugat.