Bellaterra, 27 juliol: Independentisme bellaterrenc a 2 mesos del 27-S

anc_ muts_vialliure_2logos

Aquest 27 de juliol des de Bellaterra per la Independència hem seguit reivindicant la independència com el mitjà que ens ha de possibilitar les eines necessàries per aconseguir una societat més justa, sostenible i equilibrada socialment, democràtica, lliure i més pròxima a les necessitats dels ciutadans d’aquest país.

Els assistents ens hem implicat de forma solemne en el canvi de xifra del marcador per a les eleccions plebiscitàries del 27-S. Ja només queden 2 mesos!

També s’ha informat de l’Onze de Setembre (11-S), la Via Lliure a la República Catalana: característiques del mosaic que es farà al llarg de l’avinguda de la Meridiana, els deu eixos de la campanya d’estiu, punters i colors de les samarretes, pack de la Via Lliure, desplaçament a Barcelona i inscripcions (https://via.assemblea.cat/cat/). Tot perquè esdevingui una altra gran mobilització a favor de la Via Lliure a la República Catalana. I esperem que sigui la darrera!

La presentació del PowerPoint i del vídeo Independentisme bellaterrenc amb fotografies facilitades per ciutadans de Bellaterra han estat un petit homenatge a la ingent tasca de voluntaris anònims de bellaterrencs i bellaterrenques personificats per en Miquel Hernández Onna, que des de les èpoques més fosques han estat constants, fidels i compromesos en la tasca reivindicativa de la plena sobirania nacional catalana. Això sense desmerèixer la participació de ciutadans de Bellaterra a les grans mobilitzacions, contribuint així a la lluita per la llibertat del poble català.

Amb el film Benvinguts al nord, una comèdia que ajuda a desprendre’s dels típics tòpics que sovint s’instauren en les societats, ha conclòs la vetllada del 27 de juliol a Bellaterra.

El 27 d’agost farem el canvi de xifra amb un Sopar Estelat. Us hi esperem.

Bellaterra, 28 de juliol de 2015

Bellaterra per la Independencia

Comunicació

ANC Vallès Occidental1