La setmana que comença estarà dedicada a l’Eix de la Innovació

En motiu de les festes del barri de Gràcia, l’Assemblea Nacional Catalana ha preparat una sèrie d’actes per avui dilluns (17 d’agost) i demà dimarts (18 d’agost), entre els quals destaca un assaig de la ‘Via Lliure’ que recorrerà la Meridiana la Diada d’enguany (‘Omplim Pi i Margall de colors’). El simulacre es farà el dimarts a les 19.15 de la tarda i comptarà amb la presència del president de l’ANC, Jordi Sànchez.
A banda de la recreació de la ‘Via Lliure’, l’Assemblea ha organitzat molts més actes de caràcter lúdic i reivindicatiu que se celebraran a la mateixa plaça Joanic; tallers de màscares i swing, concerts de ‘Brams’ i ‘Rumb al bar’, un espectacle de màgia i un homenatge a Ovidi Montllor, seran alguns dels atractius d’aquests dies.

Tot i aquest inici de setmana potent, cal no oblidar que la Campanya d’Estiu de l’ANC segueix en marxa i aquesta setmana es dedicarà a l’Eix de la Innovació. El debat es podrà seguir a través de les Xarxes Socials amb el hashtag #ViaInnovació.

El dissabte se celebrarà l’acte central a Lloret que comptarà amb la presència de la directora del Barcelona Institute of Science and Technology, Montserrat Vendrell i el Secretari d’Universitats i Recerca de Catalunya, Antoni Castellà, a més del president de l’ANC, Jordi Sànchez.

   
 

One comment on “La setmana que comença estarà dedicada a l’Eix de la Innovació

Els comentaris estan tancats.