L’ANC repartirà 70.000 diaris apel·lant a fer el pas

Els voluntaris de les Assemblees Territorials de zones de costa començaran a repartir, a partir de demà dissabte, 70.000 còpies del cinquè diari gratuït que l’Assemblea edita i distribueix amb l’objectiu de donar arguments a favor del procés independentista.
El títol del diari, ‘Fes el pas’, vol posar l’accent en la responsabilitat individual de cadascú per a implicar-se i fer que les coses canviïn. Amb exemples de lluites liderades per ciutadans disposats a desafiar les lleis, com els insubmisos o les primeres escoles on es va implantar la immersió lingüística, s’explica que la sobirania veritable resideix en la ciutadania i s’aprofita per a repetir la crida a la Via Lliure de la Diada d’enguany.

L’ANC segueix ferma en el propòsit d’aconseguir que la Meridiana es quedi petita l’11S i per això recorda la necessitat d’inscriure’s a http://via.assemblea.cat per assegurar l’èxit logístic de la mobilització i una distribució més homogènia al llarg del recorregut.

En aquest nou número, editat i distribuït especialment per a les zones de costa, també s’hi recullen arguments variats per a defensar un Estat propi, presentats de forma atractiva, com a passatemps o com a postals.

Podeu descarregar el diari clicant aquest enllaç Diari 5

  

One comment on “L’ANC repartirà 70.000 diaris apel·lant a fer el pas

Els comentaris estan tancats.