Ara és l’Hora habilita un centre de trucades per inscriure’s a la ‘Via Lliure’ de la Meridiana

Tota aquella gent que encara no s’hagi inscrit a la Via Lliure que s’obrirà a la Meridiana el pròxim dia 11 de setembre, té una forma alternativa per a fer-ho mitjançant el telèfon 93 522 11 09 que estarà disponible de 10 del matí a 20 del vespre.

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, han habilitat des d’avui, a falta d’11 dies per l’11 de setembre més decisiu de la nostra historia, un centre de trucades des d’on, centenars de voluntaris, atendran les preguntes i dubtes que puguin tenir els ciutadans. A més, a través d’aquest telèfon de servei que proporcionem: 93 522 11 09 també es podrán gestionar directament les inscripcions a la Via Lliure.

Ara és l’Hora fa una crida per a totes aquelles persones qui vulguin col·laborar amb el centre de trucades per tal de poder atendre a la gent que s’hi adreci i que ningú es quedi sense inscriure’s a la ‘Via Lliure’. Els interessats poden omplir el següent formulari.

En cas de voler-se apuntar en grup al Call Center, també es pot escriure un correu a la següent adreça electrònica: voluntariat@araeslhora.cat

ImatgeFacebookTelefonVia3