Sabadell per la Independència col·labora amb la Marató de TV3!

2015 Marató_TV3_1 
El Nadal s’acosta… i també una època de compra frenètica de regals, que a vegades pot resultar feixuga. No patiu: nosaltres us ho posem molt fàcil! El cap de setmana del 12 i 13 de desembre farem una paradeta a Sabadell (aviat us direm l’emplaçament) on podreu comprar detalls dels bons per regalar als familiars i amics.

A més, podreu encarregar caixes de mitja dotzena d’ampolles de cava i copes gravades amb l’estelada, que després podreu recollir entre els dies 15 i 22 de desembre al nostre local (c. de l’Illa, 1-3. Sabadell).

2015 Marató_TV3_2

 

 

 

Els beneficis del dia 12 es destinaran a Sabadell per la Independència – ANC i, els del dia 13 seran íntegrament per a la Marató de TV3 que enguany es dedica a la diabetis i a les malalties per obesitat. Amb la col·laboració de tothom aconseguirem finançament per investigar el tractament d’aquestes malalties. Demostrem al món un cop més que els catalans som imparables!

No us ho perdeu!! No us quedeu sense les copes per brindar per l’acord!

Salut i independència!