L’ANC celebra de nou la victòria dels independentistes a Catalunya i subratlla l’ampli consens per a la celebració d’un referèndum sobre la independència

L’Assemblea Nacional Catalana celebra la victòria de les forces independentistes, que una vegada més, tornen a guanyar a Catalunya, en escons i vot. Un fet que, inequívocament, demostra que el suport sobiranista es manté intacte a les urnes.
Els resultats d’ahir evidencien que els partidaris del dret a decidir i d’un referèndum mantenen a Catalunya una posició hegemònica, amb una clara majoria absoluta amb escons i un ampli suport en vots. I, en aquest sentit, l’entitat s’encamina cap a una consulta interna per tal de determinar si exigeix a les institucions catalanes la celebració d’un referèndum vinculant d’independència.

Finalment, els resultats al conjunt de l’Estat, apunten a la repetició d’un executiu del Partit Popular que continuarà governant en contra dels interessos del poble de Catalunya. És per això que l’ANC considera que és moment de redefinir l’estratègia per a dur a terme el full de ruta i que la perspectiva d’exigir un referèndum vinculant pren força.

One comment on “L’ANC celebra de nou la victòria dels independentistes a Catalunya i subratlla l’ampli consens per a la celebració d’un referèndum sobre la independència

  1. Bone nit, cal contà amb la esquerre catalane. Mes espanyole que Pedro Sanches i Pablo Iglesias. Si no contem amb ells no es aconsellable.

    ________________________________ De: “Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL” Enviado: lunes, 27 de junio de 2016 16:18 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] L’ANC celebra de nou la victòria dels independentistes a Catalunya i subratlla l’ampli consens per a la celebració d’un referèndum sobre la independència

    nani posted: “L’Assemblea Nacional Catalana celebra la victòria de les forces independentistes, que una vegada més, tornen a guanyar a Catalunya, en escons i vot. Un fet que, inequívocament, demostra que el suport sobiranista es manté intacte a les urnes. Els resulta”

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.