La Marxa Som arriba a Sabadell el 27 de juliol.

Òmnium Sabadell informa:

La Marxa Som arriba a Sabadell el 27 de juliol. Fem-los una gran rebuda!

La Marxa Som és un itinerari popular que recorre totes les comarques de Catalunya amb l’objectiu d’acoseguir un model democràtic més participatiu: allà on arriba, i en col·laboració amb les entitats de cada ciutat, organitzen una assemblea per debatre com volem que sigui el nostre país. La Marxa està formada per quatre columnes, i Sabadell forma part de la Columna metropolitana, que sortirà de Barcelona el 23 de juliol, en dues etapes:

  • Etapa 5: dimecres, 27 de juliol: Sant Cugat del Vallès – Cerdanyola del Vallès – Badia del Vallès – Barberà del Vallès – Sabadell
  • Etapa 6: dijous, 28 de juliol: Sabadell – Terrassa

Unes quantes entitats hem començat a treballar en l’arribada de La Marxa Som a Sabadell i ens hem constituït en grup local d’acollida (GLA). El programa provisional dels actes, que es faran a la pl. del Dr. Robert el dia 27 de juliol és el següent:

  • 17.30 h Arribada de La Marxa Som a la pl. del Dr. Robert: rebuda institucional
  • 18.00 h – 20.30 h Lectura del Manifest a càrrec de Montserrat Chacon, regidora de Cultura | Parlaments| Sessió plenària | Treball en grup | Posada en comú
  • 20.30 h – 21.00 h Actuació de cultura popular
  • 21.00 h Sopar popular
  • 23.00 h Actuació musical

Per participar a la caminada o al sopar, cal fer la inscripció previa directament a La Marxa Som o bé a través del web de la UES. Podeu trobar les instruccions en el cartell.

Com apuntar-se al sopar

El sopar, organitzat amb la col·laboració de les Bruixes del Nord, tindrà un preu de 6,00 € si feu el pagament abans de divendres, 22 de juliol, a les 12 de la nit. Després, el podreu comprar per 8,00 €, Data límit: Dilluns, 25 de juliol. Cal fer la reserva prèvia a:

  • mitjançant aquest enllaç (pagament amb targeta de crèdit)
  • a la seu de la Uniò Excursionista de Sabadell (c. de la Salut, 14). Horari: de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.

Si voleu col·laborar en l’organització de la rebuda de La Marxa Som com a voluntari, només cal que ens envieu un correu a sabadell@omnium.cat i us informarem de les tasques i horaris.

Entitats que formen el Grup local d’acollida de Sabadell: Bruixes del Nord, Plataforma per la Llengua-Vallès Occidental, Òmnium Cultural de Sabadell, Procés Constituent, Sabadell per la Independència-ANC, Coordinadora Un altre món és possible, Unió Excursionista de Sabadell i Universitat Popular de Sabadell .
La Marxa Som

La Marxa Som és un itinerari popular que recorre totes les comarques de Catalunya seguint l’itinerari del Camí, una ruta de senderisme cultural que, amb un traçat continu i senyalitzat de manera col·laborativa per la gent del territori, enllaça camins i rutes existents de totes les comarques i illes de parla catalana. La Marxa Som és més que una caminada: vol ser un instrument de democràcia participativa que es posa al servei de les persones, entitats, moviments socials i institucions del país per obrir un espai més d’implicació en el procés que vivim per fer un país millor al servei de tothom. Mitjançant petites assemblees locals connectades per portaveus, vol recollir la veu i la força del poble de manera ordenada i coordinada amb l’objectiu de proposar un nou model de democràcia més innovador i participatiu en el marc del procés constituent que s’està gestant.

Podeu trobar més informació sobre La Marxa Som al seu web.

Podeu trobar el seu Manifest i adherir-vos-hi en aquest enllaç.