L’ANC denuncia al carrer l’espoli fiscal que pateix Catalunya

Aquest dissabte a la tarda, ha tingut lloc a l’antiga seu del Banc d’Espanya a la Rambla Nova de Tarragona, la presentació de la performance “Un Estat que ens arruïna”, una proposta teatral creada pel guionista Oriol Grau que se situa dins la campanya “Activa’t per la República Catalana”, la Campanya d’Estiu de l’Assemblea Nacional Catalana.
Amb una posada en escena sorprenent i atrevida, Oriol Grau, ha donat vida a una de les reivindicacions més antigues dels catalanes i catalanes, l’espoli fiscal que patim de mans de l’Estat espanyol. Actualment Catalunya és la 3a comunitat autònoma que més diners provinents d’impostos aporta al sistema de finançament espanyol, tot i així un cop aplicat el sistema vigent, baixa directament a la 10e posició en recursos per càpita. El que significa que prop del 40% dels impostos dels catalans i catalanes no tornen a Catalunya i provoca que els serveis i prestacions dels ciutadans no estiguin del tot assegurats.
L’acció ha remarcat la necessitat de continuar lluitant per aconseguir que Catalunya esdevingui un nou Estat i així assegurar el futur dels ciutadans de Catalunya. Ara més que mai, ens trobem en un moment molt important pel que fa a la inversió industrial, sent la zona europea continental amb un nivell d’inversions més elevat.
L’acte ha servit per deixar palès el rebuig davant els greuges continuats de l’Estat espanyol i la necessitat de fer realitat la República Catalana per assolir tots els propòsits i garantir la protecció i benestar dels catalans.
img_0624

One comment on “L’ANC denuncia al carrer l’espoli fiscal que pateix Catalunya

  1. Gràcies i vaix ser, però voldrìa fer une preguntei resposte, no som la tercera sinò la primere, que aportem mes diners al estat opresò espanyol. Salutaciòns.

    ________________________________ De: “Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL” Enviado: domingo, 31 de julio de 2016 10:38 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] L’ANC denuncia al carrer l’espoli fiscal que pateix Catalunya

    nani posted: “Aquest dissabte a la tarda, ha tingut lloc a l’antiga seu del Banc d’Espanya a la Rambla Nova de Tarragona, la presentació de la performance “Un Estat que ens arruïna”, una proposta teatral creada pel guionista Oriol Grau que se situa dins la campanya “Ac”

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.