El 24 a Vic i el 25 i 26 a Badalona, concentracions de suports als representants assetjats pels tribunals espanyols

El regidor de l’Ajuntament de Vic, Joan Coma, ha de comparèixer aquest dilluns, 24 d’octubre, davant l’Audiència espanyola, a Madrid, que l’acusa d’incitar a la sedició arran d’unes paraules que havia dit en el ple del 9 de desembre de 2015, quan es va debatre i aprovar una moció de suport a la Resolució del Parlament del 9 de novembre. Exercir la llibertat política es va tornant, a l’Estat espanyol, un risc.

L’Assemblea Nacional Catalana crida a assistir a la concentració de suport d’aquest dilluns 24 a les 5 de la tarda a Vic, a la plaça del Pes, al costat de l’Ajuntament. Hi ha territorials que estan organitzant autocars i que ompliran cotxes per anar-hi. El grup de suport a Joan Coma, el Moviment 30/03, també l’acompanyarà a declarar a Madrid.

I qui no pugui anar a Vic dilluns a la tarda, que recordi que els tribunals espanyols li donen més oportunitats de solidaritzar-se. Acompanyarem també els regidors de l’Ajuntament de Badalona investigats per treballar dimecres de la setmana passada, un dia que ara es veu que és obligatori fer festa. Aniran a declarar, a les 9:30h del matí, el dimarts 25 i el dimecres 26 davant el Jutjat d’Instrucció núm. 4 de Badalona.

No deixarem sola cap persona amenaçada pels tribunals espanyols!


CvXZIwlXYAAs9M4.jpg

2 comments on “El 24 a Vic i el 25 i 26 a Badalona, concentracions de suports als representants assetjats pels tribunals espanyols

  1. Gràcies.

    ________________________________ De: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL Enviado: sábado, 22 de octubre de 2016 21:54 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] Concentracions de suports als representants assetjats pels tribunals espanyols

    nani posted: “El regidor de l’Ajuntament de Vic, Joan Coma, ha de comparèixer aquest dilluns, 24 d’octubre, davant l’Audiència espanyola, a Madrid, que l’acusa d’incitar a la sedició arran d’unes paraules que havia dit en el ple del 9 de desembre de 2015, quan es va de”

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.