Una vintena d’autocars sortiran del Vallès Occidental cap a Barcelona per defensar la democràcia i les nostres institucions.

Les territorials de l’Assemblea Nacional Catalana i les delegacions d’Òmnium Cultural han organitzat una vintena d’autocars que sortiran des del Vallès Occidental per anar a Barcelona, a l’acte en defensa de la democràcia i les institucions catalanes.

L’acte està previst que comenci a les 12:00 a les Fonts de Montjuïc i, per facilitar el desplaçament, des de diferents localitats del Vallès Occidental s’han preparat autocars que duran més d’un miler de persones a Barcelona. També hi ha territorials que han organitzat el desplaçament fent servir els trens de rodalies o dels FGC.

Des del Vallès Occidental podeu trobar la informació dels desplaçaments clicant aquí.

L’acte és previst que sigui una clara demostració de la capacitat del poble català de defensar els seus càrrecs electes encausats per la justícia espanyola.

d1133561-db57-4414-8568-cd0e9db2f36f.jpg

2 comments on “Una vintena d’autocars sortiran del Vallès Occidental cap a Barcelona per defensar la democràcia i les nostres institucions.

  1. Salutaciòns, desde Tarragona.

    ________________________________ De: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL Enviado: sábado, 12 de noviembre de 2016 21:00 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] Una vintena d’autocars sortiran del Vallès Occidental cap a Barcelona per defensar la democràcia i les nostres institucions.

    nani posted: “Les territorials de l’Assemblea Nacional Catalana i les delegacions d’Òmnium Cultural han organitzat una vintena d’autocars que sortiran des del Vallès Occidental per anar a Barcelona, a l’acte en defensa de la democràcia i les institucions catalanes. L'”

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.