28.000 inscrits i 106 autocars: la mobilització del 6 de febrer desborda les previsions

El proper dilluns, 6 del febrer, els ciutadans ompliran el Passeig de Lluís Companys responent a la convocatòria feta per Assemblea Nacional Catalana, Òmnium, Associació de Municipis per la Independència i Associació Catalana de Municipis, sota l’eslògan el “6F ens jutgen a tots“, per mostrar el seu suport a Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega, jutjats per organitzar la consulta del 9 del novembre de 2014. 

El nombre d’inscripcions a primera hora del matí de dijous ha superat els 28.000. A la mateixa hora el nombre dels autocars confirmats era de 120

Les entitats convocants manifesten el seu convenciment que la mobilització serà històrica i marcarà una fita molt important en previsió de mobilitzacions futures.

Per això es fa una nova crida a la ciutadania a participar i a inscriure’s a la pàgina 9nsomtots.cat amb l’objectiu de deixar petit el passeig Lluís Companys. 

Es recomana la utilització preferent de transport públic i, en concret en el cas del metro, es convida a la gent a fer ús de les estacions de plaça Urquinaona (L1 i L4), de Barceloneta i Jaume I ( L4), de plaça Tetuan (L2), per evitar aglomeracions en l’estació d’Arc del Triomf.

3 comments on “28.000 inscrits i 106 autocars: la mobilització del 6 de febrer desborda les previsions

Els comentaris estan tancats.