Galeria

Concentració en defensa del referèndum, avui 8 de setembre a Sant Cugat

Sant Cugat per la Independència (SCxI)

Des de Sant Cugat per la Independència, com a membre integrant de la Mesa pel Sí de Sant Cugat us esperonem a que aneu a la concentració d’avui, divendres 8 de setembre, a les 20:00, a la plaça de la Vila en defensa del referèndum d’autodeterminació.

Volem manifestar d’aquesta manera, el nostre suport explícit als nostres polítics, al president, al govern, a les persones imputades durant tot el procés i als nostres representants en el consistori, alcaldessa i regidors.

És evident que som plenament conscients de que la suspensió de la Llei del referèndum d’autodeterminació i de la Llei de Transitorietat i fundacional de la República Catalana per part del Tribunal Constitucional ja no té cap efecte al nostre país.

De tota manera. volem refermar i demostrar amb aquest acte que la decisió de fer el referèndum compta amb un ampli suport de la societat catalana.

Així com també han…

View original post 39 more words