Signa per l’Assemblea abans del 12 de setembre

El passat 7 de setembre es va publicar el Decret de convocàtoria del Referèndum així com el Decret 140/2017, de 6 de setembre, de normes complementàries per a la realització del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya.

Aquest últim estableix en el seu art. 7 que les entitats que ho desitgin podran acreditar-se en un termini de cinc dies davant la Sindicatura Electoral de Catalunya per tal de, entre d’altres, tenir accés als espais publicitaris previstos per a la campanya del Referèndum. El repartiment d’aquests espais publicitaris entre les entitats es farà tenint en compte el número de signatures de suport presentades.

En la mesura en què el termini per a la presentació de suports finalitza el dimarts 12 de setembre, necessitem que ens donis el teu suport fins el proper dilluns 11 de setembre (inclós).

Ho pots fer clicant aquí: https://signa.assemblea.cat/

cap_si

4 comments on “Signa per l’Assemblea abans del 12 de setembre

  1. No puc pas signar, no mn’accepta la meva contrasenya. Però jo us en deixo la meva signatura. En soc Ramona Ibarra i Solà. Ramona

    2017-09-10 0:04 GMT+02:00 Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL :

    > nani posted: “El passat 7 de setembre es va publicar el Decret de > convocàtoria del Referèndum així com el Decret 140/2017, de 6 de setembre, > de normes complementàries per a la realització del Referèndum > d’Autodeterminació de Catalunya. Aquest últim estableix en el seu” >

    M'agrada

  2. Després dels anys que portem de lluita, tenim tot el dret a tenir veu a favor del referendum a tots els mijans de comunicació.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.