El dia 1 de maig, sortirem al carrer per exigir la República dels drets socials

El proper dimarts a la tarda, 1 de maig, dia del treball, tornarem a sortir al carrer. Ho farem per exigir la República dels drets socials. Aquesta vegada, mitjançant la plataforma Alcem-nos, de la qual l’Assemblea n’és membre, conjuntament amb el nucli promotor d’Universitats per la República i la Intersindical-CSC, entre d’altres.

L’objectiu de la manifestació és deixar clar que sense República catalana no hi ha drets socials ni avenç social possible, com ho demostren les continuades sentències i prohibicions de tribunals espanyols a lleis aprovades pel Parlament de Catalunya, com la Llei d’emergència social i pobresa energètica, la lleis contra els desnonaments, la d’igualtat entre homes i dones, la d’impostos als habitatges buits, i un llarg etcètera.

La manifestació començarà a les 17.30 h a la plaça Urquinaona de Barcelona, i anirà baixant per Via Laietana fins arribar a la plaça Sant Jaume. Allà es duran a terme els parlaments.

Aquesta, però, no serà l’única manifestació en la qual l’Assemblea participarà. De fet, l’entitat convida socis, sectorials, territorials i tothom qui ho vulgui, a sumar-se a la ja tradicional manifestació que es farà durant el matí de l’1 de maig pels carrers de Barcelona, en la qual, a més, s’hi unirà una representació institucional de l’entitat.

Aquest dimarts no hi pots faltar. Cal que sortim als carrers per defensar una República socialment justa!