14 de juny, a Sabadell, amb pas ferm cap a la llibertat, sopar lila i groc đŸ’œđŸ’›

A mitjans de juny farĂ  4 mesos que va començar la farsa mĂŠs gran de la història: els judicis als representants polĂ­tics del Govern de la Generalitat i als lĂ­ders de les entitats sobiranistes del paĂ­s. Durant aquest temps hem pogut escoltar les defenses i les declaracions dels presos i preses polĂ­tiques, aixĂ­ com els testimonis de la defensa i de l’acusaciĂł. Hem vist els presos i preses ferms, coratjosos i valents; els testimonis de la defensa reproduint la indefensiĂł i la indignaciĂł viscudes i els de l’acusaciĂł amagant i tergiversant la veritat de manera ignominiosa.

Durant aquests quatre mesos hem estat denunciant la injustĂ­cia, demanant la llibertat dels presos i preses polĂ­tiques, exigint la seva absoluciĂł i manifestant la nostra empatia i solidaritat envers tots ells. Ho hem fet juntament amb els companys d’Òmnium Sabadell, muntant i desmuntant les Carpes del Judici instal¡lades al RacĂł del Campanar prĂ cticament tots els dies de declaracions, i hem recorregut diferents barris de la ciutat cada divendres amb les Caminades per la llibertat.

Volem agrair a tothom que hi ha pogut participar d’una manera o altra. Sense la persistència i voluntat de les desenes de persones que hi heu participat no hauria estat pas possible. Som un poble determinat i imparable.

El divendres dia 14 de juny farem la festa final de les Caminades per la llibertat i de les Carpes del Judici. Per aquest motiu hem preparat un sopar de germanor solidari i festiu, un sopar lila i groc en el qual participaran familiars dels presos i preses polĂ­tiques i representants d’Òmnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana. Volem donar un especial suport a les dones preses invisibilitzades: Carme Forcadell i Dolors Bassa.

Havent sopat podrem gaudir de música i ball de la mà de Josep Domènech i la seva pianola. Aneu buscant parella pel ball del fanalet!

 

 

 

 

 

 • Dia: divendres, 14 de juny
 • Hora: a les 8 del vespre
 • Lloc: plaça de les Dones del Tèxtil (antiga plaça Marcet)
 • MenĂş:
  • OpciĂł 1:
   • Primer plat: amanida variada amb fruites seques, panses, vinagreta i mostassa o amanida al gust
   • Segon plat: botifarra amb seques i pa amb tomĂ quet
   • Postres: sĂ­ndria
   • Begudes: vi i aigua
  • OpciĂł 2 (menĂş vegĂ ):
   • Primer plat: amanida variada amb fruites seques, panses, vinagreta i mostassa o amanida al gust
   • Segon plat: amanida de quinoa amb verduretes
   • Postres: sĂ­ndria
   • Begudes: vi i aigua.
 • Preu del tiquet: 15 euros (els beneficis aniran destinats a la Caixa de Solidaritat)

Venda de tiquets fins el dissabte dia 8 de juny al local de Sabadell per la independència – ANC (c. de l’Illa 3, Sabadell), de dilluns a divendres de 6 a 8 del vespre, i els dissabtes d’11 del matĂ­ a a 1 del migdia.

Compartiu aquesta informaciĂł amb la vostra colla i veniu-hi plegats. Ens ho passarem molt bĂŠ!

Si no puc ballar, la teva revoluciĂł no m’interessa. Emma Goldman