14 de juny, a Sabadell, amb pas ferm cap a la llibertat, sopar lila i groc ūüíúūüíõ

A mitjans de juny far√† 4 mesos que va comen√ßar la farsa m√©s gran de la hist√≤ria: els judicis als representants pol√≠tics del Govern de la Generalitat i als l√≠ders de les entitats sobiranistes del pa√≠s. Durant aquest temps hem pogut escoltar les defenses i les declaracions dels presos i preses pol√≠tiques, aix√≠ com els testimonis de la defensa i de l’acusaci√≥. Hem vist els presos i preses ferms, coratjosos i valents; els testimonis de la defensa reproduint la indefensi√≥ i la indignaci√≥ viscudes i els de l’acusaci√≥ amagant i tergiversant la veritat de manera ignominiosa.

Durant aquests quatre mesos hem estat denunciant la injust√≠cia, demanant la llibertat dels presos i preses pol√≠tiques, exigint la seva absoluci√≥ i manifestant la nostra empatia i solidaritat envers tots ells. Ho hem fet juntament amb els companys d’√ímnium Sabadell, muntant i desmuntant les Carpes del Judici instal¬∑lades al Rac√≥ del Campanar pr√†cticament tots els dies de declaracions, i hem recorregut diferents barris de la ciutat cada divendres amb les Caminades per la llibertat.

Volem agrair a tothom que hi ha pogut participar d’una manera o altra. Sense la persist√®ncia i voluntat de les desenes de persones que hi heu participat no hauria estat pas possible. Som un poble determinat i imparable.

El divendres dia 14 de juny farem la festa final de les Caminades per la llibertat i de les Carpes del Judici. Per aquest motiu hem preparat un sopar de germanor solidari i festiu, un sopar lila i groc en el qual participaran familiars dels presos i preses pol√≠tiques i representants d’√ímnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana. Volem donar un especial suport a les dones preses invisibilitzades: Carme Forcadell i Dolors Bassa.

Havent sopat podrem gaudir de m√ļsica i ball de la m√† de Josep Dom√®nech i la seva pianola. Aneu buscant parella pel ball del fanalet!

 

 

 

 

 

 • Dia: divendres, 14 de juny
 • Hora: a les 8 del vespre
 • Lloc: pla√ßa de les Dones del T√®xtil (antiga pla√ßa Marcet)
 • Men√ļ:
  • Opci√≥ 1:
   • Primer plat: amanida variada amb fruites seques, panses, vinagreta i mostassa o amanida al gust
   • Segon plat: botifarra amb seques i pa amb tom√†quet
   • Postres: s√≠ndria
   • Begudes: vi i aigua
  • Opci√≥ 2 (men√ļ veg√†):
   • Primer plat: amanida variada amb fruites seques, panses, vinagreta i mostassa o amanida al gust
   • Segon plat: amanida de quinoa amb verduretes
   • Postres: s√≠ndria
   • Begudes: vi i aigua.
 • Preu del tiquet: 15 euros (els beneficis aniran destinats a la Caixa de Solidaritat)

Venda de tiquets fins el dissabte dia 8 de juny al local de Sabadell per la independ√®ncia – ANC (c. de l’Illa 3, Sabadell), de dilluns a divendres de 6 a 8 del vespre, i els dissabtes d’11 del mat√≠ a a 1 del migdia.

Compartiu aquesta informació amb la vostra colla i veniu-hi plegats. Ens ho passarem molt bé!

Si no puc ballar, la teva revoluci√≥ no m’interessa. Emma Goldman