17 de desembre a Rubí: I si parlem amb el veí del segon?

Us convidem el proper dimarts 17 de desembre a les 19.30h, a l’Ateneu Municipal de Rubí, a la presentació d’un dels llibres que millor ens donarà arguments de com explicar el nostre procés a tots els indecisos que hi ha actualment a Rubí i Catalunya.

I si tu ja tens els arguments clars, el pots regalar a un amic o familiar aqeustes festes de Nadal.

La voluntat del llibre és explicar els avantatges de la independència a les persones que no ho acaben de veure clar, i fer-ho d’una manera planera, senzilla i, si és possible, amena. Perquè ens cal entendre que la independència beneficia tots els catalans, independentment dels orígens, de la llengua que parlin habitualment o de la condició econòmica.

I si parlem amb el veí del segon? La independència explicada als indecisos és un llibre il·lustrat, breu i concís, adreçat a independentistes que vulguin disposar d’un argumentari bàsic a favor de l’estat propi, però, sobretot, un llibre per regalar a aquelles persones que encara no s’han posicionat i que són les que han d’acabar creant la majoria social que ens dugui a la República Catalana.

ANC-cartell-I-si-parlem-amb

David Vila i Ros (Sabadell, 1977), autor del text, és dinamitzador lingüístic, escriptor i economista, i ha pres part activament en moltes iniciatives de caire independentista. És vicepresident d’Òmnium Cultural – Sabadell i de l’entitat Tallers per la Llengua. És autor de diversos llibres, els darrers dels quals són el recull de contes Ni ase ni bèstia (La Busca, 2010) i l’assaig Català a la carta (Setzevents, 2012). Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació i actualment escriu al setmanari “La Directa”, la revista “Lletres” i el seu blog “Malgrat la boira”.

Toni Il·lustració (Barcelona, 1976), per la seva part, és l’autor de les il·lustracions. Creatiu gràfic i ninotaire, és membre de diverses associacions de cultura popular i tradicional i d’organitzacions independentistes a Badalona i Sabadell. Ha realitzat dibuixos per a diverses publicacions, com la revista “Gegants”. Col·labora regularment amb una vinyeta d’actualitat a Vilaweb Sabadell.

Veniu a la presentació. Segur que n’aprendrem una mica més de com parlar amb el veí del segon, i del tercer…

2 comments on “17 de desembre a Rubí: I si parlem amb el veí del segon?

Els comentaris estan tancats.