Presentació

L’Assemblea Nacional Catalana és una organització unitària i transversal que treballa per aconseguir la independència de Catalunya. Està formada per catalans i catalanes convençuts que l’única manera de sobreviure com a poble és aconseguir un estat propi com el que tenen les altres nacions del món.

Hi participem de manera individual i no representant a cap partit i tenim el compromís ferm de no presentar-nos a les eleccions.

Tenim un full de ruta que ens marca el camí i una estratègia que ens servirà per eixamplar la base social de l’independentisme, convencerem els que encara no s’han sumat al projecte amb arguments clars i senzills.

Estem arrelats al territori a través d’assemblees territorials i treballarem amb les institucions, com els ajuntaments que s’estan adherint a l’Associació de Municipis per la Independència, i amb les entitats i organitzacions de la societat civil per aconseguir la independència per vies democràtiques i pacífiques.

El 10 de març de 2012 varem constituir l’Assemblea al Palau St. Jordi de Barcelona. L’estiu del mateix any vam organitzar per tot Catalunya la Marxa cap a la independència que va confluir en la manifestació de l’11 de Setembre de 2012, amb 1.500.000 catalans darrere la pancarta “Catalunya nou estat d’Europa”. Aquesta manifestació ha marcat un abans i un després en el procés d’emancipació nacional català.

El país és la seva gent i només l’actitud decidida de la societat civil catalana podrà empènyer la classe política catalana a aconseguir allò que és un clam majoritari: la independència.

Al Vallès Occidental estem a la majoria de pobles i ciutat coordinats i enfortint la capacitat de l’ANC.
Vine a construir l’estat propi, suma’t a l’Assemblea Nacional Catalana.

Translations