Tu hi pintes molt! Marxem sobre Viladecavalls

Aquest diumenge 15 de juliol la Marxa cap a la Independència arriba a Viladecavalls. La Marxa, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), es va iniciar amb un gran acte el dia 30 de juny a Lleida i finalitzarà l’11 de setembre amb una gran concentració a Barcelona que marcarà un punt de no retorn: “No volem seguir commemorant derrotes, ens hem posat en marxa per celebrar ben aviat el dia de la Independència”.

Amb motiu de la marxa la delegació de l’ANC a Viladecavalls ha organitzat pel diumenge l’acte “Tu hi pintes molt!”. Aquest acte vol escenificar la responsabilitat que tenim tots en el nostre futur com a país.

Els membres i simpatitzants de l’ANC es trobaran cap a les 6 per iniciar una marxa en cercavila cap a l’Ajuntament on els rebrà l’Alcalde i representants del Consistori. Tot seguit es llegirà un manifest.
A continuació, a la Plaça de la Vila, hi haurà una pintada col.lectiva que consistirà en pintar tres murals gegants que seran capçalera del grup de Viladecavalls en la marxa sobre Barcelona el dia onze de setembre. Un dels murals contindrà el lema de la marxa “Catalunya, nou estat d’Europa”