Convocatòria per a les manifestacions sindicals del 19 de juliol

Aquestes són les cites del seguici de l’Assemblea:
Sabadell: 19:00 pl. Marcet
Terrassa: 18:45 av. Josep Tarradellas passat el pont de la Renfe (“Ca l’Agut”).
Barcelona: 18:45 a Fontanella/pl. Urquinaona

Benvolguts, benvolgudes,

Com ja sabeu els principals sindicats (CCOO, Intersindical, UGT, …..) com a conseqüència de les mesures anunciades la setmana passada pel govern de Madrid, convoquen manifestacions per al proper dijous arreu de l’Estat.

– Considerant la greu situació que pateix de manera especialment punyent el poble de Catalunya a causa de l’espoli fiscal.
– Considerant que aquesta situació s’agreujarà encara més com a consqüència d’aquestes mesures.
– Considerant que moltes famílies ja estan abocades a situacions molt crítiques que posen en perill la cohesió
social.
– Considerant que tot això hipoteca seriosament el futur de Catalunya i de tots els catalans i catalanes,

hem cregut que l’Assemblea Nacional Catalana havia de ser present en aquesta convocatòria per posar de manifest el rebuig a les retallades que afecten directament la part més dèbil de la nostra societat, i també per posar de manifest l’especial gravetat que aquestes mesures tindran per a Catalunya, agreujant encara més una situació ja prou deteriorada per culpa de l’espoli fiscal.
Per això fem una crida als membres i simpatitzants de l’ANC a participar en la manifestació de Barcelona per fer visible la força del nostre moviment i la necessitat de tenir un Estat propi per a poder sortir més fàcilment i ràpida de la crisi i a la vegada poder disposar dels 20 mil milions d’euros que cada any se’n van a Madrid i no tornen. No podem perdre l’oportunitat de ser presents en una acte com aquest.

1. ATENCIÓ: NOU PUNT DE CONCENTRACIÓ
Donat que la convocatòria és a les 19:30, us convoquem a partir de 3/4 de 7 a Fontanella/Plaça Urquinaona per anar-nos organitzant i situant.

2. LEMES PER POSAR A LES PANCARTES (que els faci cadascú)
– ESPANYA S’ENFONSA, INDEPENDÈNCIA ARA!
– PER SORTIR DEL TÚNEL: INDEPENDÈNCIA
– SENSE INDEPENDÈNCIA NO HI HA SOLUCIÓ!
– LA SOLUCIÓ DEPÈN DE NOSALTRES.
– TRENQUEM CADENES!
– SI VOLEM PODEM: INDEPENDÈNCIA!
– TENIM FUTUR I ES DIU INDEPENDÈNCIA!
Un possible lloc on escriure aquests lemes és al revers de les estelades rígides (les de Berga). Podeu enginyar-vos alguna manera de lligar-les a un o dos pals per fer-les ben visibles durant la manifestació.

3. COM ENS FAREM VISIBLES
– amb les pancartes que tenim de la Marxa i de l’ANC
– amb les samarretes. (millor verdes perquè siguin més visibles)
– amb pancartes de fabricació pròpia amb els lemes que us hem proposat (procureu que siguin dignes, llegibles, ben fetes i en positiu)
Nota: qui vulgui baixar i tingui la pancarta al magatzem del CIEMEN, si ens ho avisa abans de la tarda de dijous, la hi baixarem fins a Urquinaona. També mirarem de fer venda de samarretes verdes al punt de concentració.

4. Que tothom que pugui baixi a la manifestació de Barcelona. A qui li sigui impossible sempre té la possibilitat d’afegir-se a la manifestació del municipi o ciutat gran més propera.

Comissió Executiva

Barcelona, 17 de juliol de 2012