Dissabte, 31 de gener, a Sabadell, sessió d’iniciació a la resolució de conflictes

conflictoLluís Pujolar, treballador social i membre de la nostra assemblea territorial, ens oferirà una sessió en nocions de resolució de conflictes. Aquesta sessió es farà el dissabte 31 de gener, de les 10 del matí a la 1 del migdia al nostre local (carrer Illa, 1-3) i està obert a tothom.

A la sessió es parlarà de com resoldre situacions potencialment conflictives i que afecten tant identitats com sentiments,  i com disposar d’eines per reconduir possibles situacions tenses.

Recomanem aquesta sessió a tothom que hi estigui interessat i molt especialment als membres i voluntaris / voluntàries que participeu en els actes de carrer, UAs, i també als que organitzeu xerrades, tertúlies i altres activitats que poden generar cert enfrontament.

One comment on “Dissabte, 31 de gener, a Sabadell, sessió d’iniciació a la resolució de conflictes

Els comentaris estan tancats.