22 de gener acte a Barcelona: “Estructures econòmiques del nou Estat català”

La sectorial d’empresaris de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Empresaris per la Independència, organitza el proper dijous 22 de gener a les 19 hores ‘Estructures econòmiques del nou Estat català’. L’acte, que es durà a terme a l’Ateneu Barcelonès, comptarà amb les intervencions de Joan Iglesias, director del programa per a la definició d’un model d’administració tributària de Catalunya, que parlarà de l’Agència Tributària de la Catalunya independent; i de Pere Aragonès, Màster en Història Econòmica per la UB i diputat d’ERC, que parlarà del sistema de finançament bancari. La cloenda anirà a càrrec de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell.

Empresaris cartell

One comment on “22 de gener acte a Barcelona: “Estructures econòmiques del nou Estat català”

  1. És un gran jutge i gran persona, no podriem trobar un jutge millor. Gràcies jutge Vidal per la seva implicació, tot el meu respecte i admiració.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.