El 14 de març, a Sabadell, fem una acció informativa a l’estadi Nova Creu Alta

el-sabadell-a-la-championsEl pròxim dissabte 14 de març, a les 6 de la tarda, es juga el partit de futbol CE Sabadell contra UE Llagostera.

Sabadell per la Independència vol fer una acció informativa a la porta de l’estadi de la Nova Creu Alta: repartirem fulletons  per donar a conèixer que la independència és una necessitat per defensar els interessos de l’esport català.

Les persones que vulguin participar en aquesta crida poden posar-se en contacte amb els organitzadors mitjançant l’adreça electrònica voluntaris@sbdxi.cat. Deixeu-hi les vostres dades per poder-nos posar en contacte amb vosaltres.

En una Catalunya independent, tots els clubs de 2A i 2B jugaran a la màxima divisió i tindran opcions, cada any, de classificar-se per la fase prèvia de la Champions i l’Europe League. O sigui que es podran enfrontar als millors equips d’Europa i els seus ingressos augmentaran considerablement: 11 milions d’euros, si juguen a la Champions o 8,6 milions només per classificar-s’hi.

Podeu consultar tots els beneficis de la independència per al vostre club i per a l’esport català a www.esportindependencia.cat