Acte a Rubí el 4 de juny: Forcadell i Forcades

Forcadell i Forcades

Us convidem a la xerrada-col.loqui que hem organitzat ANC i ÒMNIUM aquest proper dijous 4 de juny a les 8 del vespre:
 
NOU ESTAT, NOVA SOCIETAT. Som protagonistes. Com volem la societat de la nova Catalunya?
 
L’acte tindrà lloc al Casal Popular (c/Pere Esmendia 14). Tingueu en compte que l’aforament és limitat.
 
Us agrairem que en feu difusió, i no només entre simpatitzants de l’ANC i ÒMNIUM, sinó també entre els vostres amics i coneguts que dubten de si ens convé un estat propi. Podreu intervenir i fer preguntes per informar-vos.
Us hi esperem!

One comment on “Acte a Rubí el 4 de juny: Forcadell i Forcades

  1. Llàstima que no podrem assistir a la trobada a Rubí de la Carme Forcadell i de la Teresa Forcades soc un bon seguidor de les dues i un bon patriota, peró al mateix dia i una hora abans a la Biblioteca de Rubí tenim programada una conferencia promocionada des de els Amics de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) sobre el El canvi climàtic: com afectarà els ecosistemes mediterranis? . Estic amb tots vosaltres i una abraçada molt forta

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.