L’ANC s’adhereix al manifest del Pride 2015 del 27 de juny

L’ANC s’ha adherit al Manifest del Pride 2015 que denuncia l’assetjament, el rebuig i la invisibilització que encara pateix el col•lectiu LGTBI malgrat els avenços en la lluita contra l’homofòbia que estem aconseguint.

http://www.pridebarcelona.org/ca/manifest/
Per aquest motiu participarà a a PrideParade del dissabte 27 de juny:

  • Concentració Pre-ParadeParty a les 16h.
  • PrideParade a les 18 h.
  • Lloc de trobada: Parc de les Tres Xemeneies (al costat de l’Apolo a l’avinguda del Paral•lel)
  • Recorregut per l’avinguda del Paral•lel des del Parc de les Tres Xemeneies fins a la Plaça d’Espanya.

També particiarà al Village divendres 26 de juny de 19 a 22 i dissabte 27 d’11 a 22h a l’Avinguda Maria Cristina amb una parada repartint informació a totes les persones que vagin a a celebrar el Dia de l’Alliberament LGBTI a una de les ciutats Gai mundials, Barcelona.
Més informació sobre el Pride Barcelona 015: http://www.pridebarcelona.org/ca
Igualment, el dissabte 27 de juny a les 18:30 tindrà lloc la manifestació de l’Alliberament LGBTI que convoca la Comissió Unitària CU28J i que recorrerà els carrers del centre de Barcelona des de Plaça Universitat fins a Plaça Sant Jaume.