L’ANC davant la proposta del 20 de juny del president Mas

Ahir dissabte, com probablement ja coneixeu, el president Mas va convidar públicament a l’Assemblea, Òmnium i l’AMI, a assumir una nova responsabilitat com és la de liderar una llista de cara al 27S, per garantir, deia ell, la màxima transversalitat i reforçar el caràcter plebiscitari de les eleccions.
El Secretariat Nacional va tenir coneixement d’aquesta notícia quasi al mateix moment en què es produïa i mentre es trobava reunit. Després d’una primera deliberació d’urgència, vàrem a acordar el següent:

1) L’objectiu prioritari és arribar al 27S amb una majoria social a favor de la independència de Catalunya. Per això, reafirmem la importància de mantenir inalterables tots els actes, accions i projectes que s’engloben en la campanya ‘On tot comença’ d’Ara és l’hora. Per això demanem a les Assemblees Territorials, Sectorials i Exteriors de l’Assemblea, la continuïtat de tota la programació d’activitats.

Res no ens pot aturar a l’inici de la campanya d’estiu!

2) En relació a l’emplaçament fet per Artur Mas, us informem que el primer acord del Secretariat és mantenir amb les altres entitats interpel·lades (Òmnium i AMI) una trobada per valorar la proposta. Al llarg dels pròxims dies, recollirem tota la informació i reflexions necessàries amb l’objectiu que el Secretariat pugui valorar aviat la proposta amb tots els elements necessaris.

Pròximament us farem arribar la pauta de treball i deliberació que l’Assemblea seguirà en aquesta qüestió.

La gent de l’Assemblea Nacional Catalana vol la independència de Catalunya per constituir un Estat de dret, democràtic i social, i volem fer-ho des de la transversalitat perquè la nostra prioritat és sumar el màxim de gent al projecte.

Endavant amb el nostre projecte i amb la campanya que ens ha de fer guanyadors a tots els independentistes el 27S.
Ara és l’hora!

Secretariat Nacional

Assemblea Nacional Catalana

21 de juny de 2015

logo_assemblea_negre

2 comments on “L’ANC davant la proposta del 20 de juny del president Mas

  1. estic d´acord amb tot el que proposeu, però no oblideu que la política i la diplomàcia han de jugar el paper d establir i aplanar camins no es pot viure en un món tan complexe sense amics i relacións reals i ben construides i no per això fàcils ni que ens desviin de l´objectiu les PERSONES….

    M'agrada

  2. Si, no podem perdre aquesta oportunitat d’anar junts.

    Heu de convocar a ERC i CUP per deixar-los apuntar-s’hi al mateix temps però deixant-los clar que si decline, nosaltres SI anirem junts en una llista.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.