L’ANC prem l’accelerador amb grans actes aquest dissabte 27 de juny

Més actes que mai arreu del territori. Les assemblees territorials de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) no s’aturen i duran a terme el proper dissabte 27 de juny prop d’una vintena d’actes com a gran prèvia a la Campanya d’Estiu que arrenca la setmana vinent. A només 3 mesos de les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre s’incrementa l’activitat de l’ANC amb actes a peu de carrer que pretenen mobilitzar, d’una banda, i fer arribar arreu l’oportunitat de construir un país millor que s’obre amb la independència, de l’altra. Aquests són alguns dels actes del dissabte 27 de juny:

– Motorada per la Independència: Milers de motos ompliran de reivindicació i de festa el Circuit de Barcelona – Catalunya a partir de les 17:00 hores. L’acte comptarà amb les intervencions del president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, i el president de Súmate, Eduardo Reyes. Inscripcions a http://www.motorada.cat

-Pride Parade. Desfilada per la Independència i contra l’homofòbia: Participació de la sectorial LGTBI a la Pride Parade a les 18 h al Parc de les Tres Xemeneies amb la desfilada del BusCat descapotat amb TheChanclettes dinamitzant el recorregut 

– Inici de campanya On Tot Comença a Barcelona: Actuacions, parlament de l’expresidenta de l’ANC, Carme Forcadell, i concert de Brams, a la Plaça de les Glòries a les 20:30 hores.

– Acte comarcal a Gironella: L’ANC del Berguedà organitza un gran acte durant tot el dia amb actuacions, castellers, gegants, dinar popular, concert gratuït, i el parlament de la vicepresidenta de l’ANC, Rosa Alentorn.

– Aplec Independentista del Baix Llobregat als Jardins de Can Julià (Carrer Bonaventura Calopa, 26, Sant Boi de Llobregat) a les 20:00 hores. Comptarà amb els parlaments de Jordi Sànchez i de Lourdes Escardívol, coordinadora de Sant Boi per la Independència; un sopar a la fresca i actuacions musicals.