Ceret reivindica Via Lliure a la Democràcia

L’Assemblea Territorial de la Catalunya Nord ha organitzat aquest dissabte l’acte central de la Campanya d’Estiu de l’Assemblea sota el lema: ‘Amb la República Catalana tots hi guanyem‘.La població de Ceret ha acollit la reflexió sobre la Democràcia, penúltim Eix sobre el qual es debatrà arreu del territori, abans de trobar-se el pròxim 11 de setembre a la Meridiana, en una ‘Via Lliure’ que convertirà en decisiva aquesta Diada.

Els actes han començat de bon matí amb un parell de conferències al cinema de Ceret i la inauguració d’una exposició a l’Ajuntament. A la tarda, una Cercavila ha precedit l’acte polític que ha comptat amb la presència del pintor Miquel Arnaudies qui ha recordat la implicació necessària dels ciutadans nordcatalans, ja que “amb una República Catalana al sud tots hi guanyarem”.

L’ex batlle d’Elna, Nicolás García ha defensat el caràcter plebiscitari de les pròximes eleccions i ha demanat que “la voluntat de les urnes i del carrer sigui respectada i no ofegada”. L’acte ha comptat amb la presència del president de l’Assemblea Nacional, Jordi Sànchez, qui no ha dubtat en repetir la crida a inscriure’s http://via.assemblea.cat que s’escampa per tot el país, per omplir la Meridiana i donar al món “una imatge inequívoca d’unitat i d’il·lusió”.

  

One comment on “Ceret reivindica Via Lliure a la Democràcia

Els comentaris estan tancats.