L’Assemblea recupera la força del 9N a les xarxes

L’Assemblea engega aquest vespre una campanya a les xarxes socials per recordar la il·lusió que va empènyer la ciutadania a participar de forma massiva a la consulta del 9N, amb gairebé 2’4 milions de vots.

L’objectiu de l’ANC, és reivindicar el caràcter col·lectiu i de país que va tenir aquella jornada, com a preàmbul dels actes previstos per la setmana que ve en protesta per les imputacions als responsables polítics del 9N.

L’acció apel·larà als usuaris de les xarxes socials a què es facin una fotografia amb una butlleta del 9N al cor, recuperant l’emoció col·lectiva de la jornada i la comparteixin fent servir una etiqueta es revelarà a partir de les 20.30 a través dels comptes oficials de Facebook i Twitter: @assemblea.

Podeu descarregar la butlleta del 9N clicant aquí.

Recordem que, de cara a la setmana que ve, hi ha previstes una sèrie d’actes de suport als imputats pel 9N que detallem a continuació:

  • 13 d’octubre: 19.30 h davant dels ajuntaments de tots els municipis de Catalunya
  • 13 i 15 d’octubre: a les 10 h acompanyem les persones que declararan al Tribunal Superior de Justícia al passeig Lluís Companys 14-16

Postal Xarxes 9N

One comment on “L’Assemblea recupera la força del 9N a les xarxes

Els comentaris estan tancats.