Centenars de persones es concentren davant el TSJC per donar suport a la consellera d’Educació

Centenars de ciutadans han seguit la convocatòria de l’ANC, Òmnium, ACM i l’AMI i s’han concentrat avui al matí a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per donar suport a la democràcia i a la consellera d’Educació, Irene Rigau, qui ha anat a declarar com a imputada per la consulta del 9N. 

La consellera també ha estat acompanyada per diversos representants del món local i associatiu així com de representants de diversos partits polítics.

Aquesta tarda (16.00) serà el torn de l’exvicepresidenta, Joana Ortega, i per això les entitats repeteixen la convocatòria i demanen a la ciutadania que expressi el seu suport (a les 15.30 davant les portes del TSJC) en favor de la democràcia i en defensa de les institucions catalanes.

Avui mateix, aprofitant el primer dia de compareixences dels responsables polítics de posar les urnes el 9N i fer possible una consulta democràtica a la qual van participar 2’4 milions de ciutadans, es celebrarà davant els ajuntaments un acte descentralitzat en el qual es llegirà un manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir (19.30).