L’Assemblea Nacional Catalana dóna suport als Ajuntaments de Celrà i la Seu d’Urgell

L’Assemblea Nacional Catalana vol expressar el seu suport i solidaritat amb els Ajuntaments de Celrà i la Seu d’Urgell i s’alinea amb l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), com a promotors de les mocions de suport a la resolució 1/XI aprovada pel Parlament de Catalunya el passat 9 de novembre.
L’ANC considera que l’obertura de diligències penals per part de l’Audiència Nacional és un resposta jurídica absurda a l’aprovació d’una moció de caràcter simbòlic i sense efectes jurídics reals per al funcionament de la corporació local.
Entenent que es tracta d’un gest polític que es troba sota l’empara de la llibertat d’expressió, la llibertat ideològica i en el dret fonamental a la participació política, l’Assemblea també oferirà tot el seu suport i solidaritat a qualsevol altre ens que s’imputi pel mateix motiu a partir d’ara.

  

One comment on “L’Assemblea Nacional Catalana dóna suport als Ajuntaments de Celrà i la Seu d’Urgell

Els comentaris estan tancats.