L’Assemblea se solidaritza amb el poble d’Equador i amb els ciutadans de Catalunya d’origen equatorià

L’Assemblea Nacional Catalana vol expressar el seu més sentit suport moral als prop de 50.000 ciutadanes i ciutadans equatorians i catalans d’origen equatorià que conviuen al nostre país. Així mateix, l’ANC expressa la solidaritat amb els equatorians i catalans, residents a l’Equador, que han patit directament les conseqüències del terratrèmol en terres equatorianes.
La república de l’Equador està sotmesa a una greu situació per causa d’un terratrèmol que es va produir dissabte al nord-oest del país i que ha causat centenars de morts i milers de ferits i desapareguts. La tragèdia humanitària també ha deixat a milers de persones sense la seva llar, i amb moltes dificultats per obtenir aigua potable i cobrir altres necessitats bàsiques.
Per aquest motiu, l’ANC demana a totes les assemblees territorials, sectorials i exteriors, que es prestin a atendre, dins les seves possibilitats, les necessitats de suport, assistència i acompanyament a totes les entitats i persones veïnes d’origen equatorià que ho necessitin.
L’ANC considera que els problemes que afecten la comunitat equatoriana a Catalunya són problemes de Catalunya, i els esforços per resoldre’ls són de tots els catalans.
L’ANC en coordinació amb ANC Equador, l’Assemblea Sectorial d’Immigració, el Consell d’Assemblees Exteriors de Catalunya, el Consolat de l’Equador a Barcelona i diverses entitats equatorianes de Catalunya, organitza una recollida de diners el dia de Sant Jordi i anima a participar en els actes que diumenge s’organitzaran a Barcelona en solidaritat amb el poble equatorià.
  

One comment on “L’Assemblea se solidaritza amb el poble d’Equador i amb els ciutadans de Catalunya d’origen equatorià

Els comentaris estan tancats.