El 6 de maig, a Sabadell, Joan Tardà i Francesc Homs parlaran sobre “El món del treball en la societat del benestar”

071fab38-5087-4ee6-a5c5-1a244ab00b51MODIFICACIÓ DELS PONENTS

 

SONY DSC

El divendres 6 de maig, a dos quarts de 8 del vespre, parlarem sobre El món del treball en la societat del benestar, amb la participació de:

Joan Tardà, catedràtic de Llengua i Literatura catalanes, exregidor a l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i diputat al Congrés espanyol  on sempre ha evidenciat una voluntat de ferro en defensa del país, de la llengua catalana, de les classes populars i de la Llei de memòria històrica.

Francesc Homs, militant de CDC i membre de l’Executiva Nacional i Permanent. Membre del Consell Executiu Nacional de CiU.  Ponent de l’Estatut del 2006, diputat al Parlament de Catalunya, secretari general de la Presidència, portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya i conseller de la Presidència. Actualment és diputat al Congrés Espanyol per Democràcia i llibertat

L’acte serà presentat per Joaquim Duaso, coordinador de Sabadell per la Independència, i moderat pel periodista Tian Riba.