L’ANC manifesta la seva indignació arran de les investigacions fraudulentes als seus membres

L’Assemblea Nacional Catalana expressa la solidaritat amb la qui va ser presidenta de l’entitat, Carme Forcadell, i la resta de membres de la pròpia ANC que han estat investigats fraudulentament per part de la policia espanyola, segons apunten diverses informacions aparegudes als mitjans d’informació. 

Des de l’ANC expressem la nostra indignació i denunciem aquest comportament propi d’un Estat corrupte que no compleix amb les més mínimes garanties democràtiques, ni respecta les llibertats dels seus ciutadans.  

Avui, més que mai, reafirmem el nostre compromís amb la construcció d’un nou país més just, nét i democràtic, on no hi tinguin cabuda aquestes pràctiques.

One comment on “L’ANC manifesta la seva indignació arran de les investigacions fraudulentes als seus membres

Els comentaris estan tancats.