El 14 de juliol a Sabadell, el grup Constituïm presenta la seva proposta de constitució

SONY DSC

La Plataforma C4 Sabadell, de la qual forma part Sabadell per la Independència juntament amb altres entitats de la ciutat, ha convidat al grup Constituïm que vingui a Sabadell a presentar-se.

Així doncs, dijous 14 de juliol, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Auditori del Centre Cívic de la Creu Alta – Cal Balsach (ctra. de Prats de Lluçanès, 16, Sabadell; vegeu el mapa) i amb el títol El debat de les idees: una proposta de constitució com a eina de reflexió, Jordi Domingo, advocat, i Carles Solà, periodista; ens explicaran d’on sorgeix i per a què han fet la seva proposta de Constitució.

Constituïm és una iniciativa d’un grup de professionals catalans de diferents àmbits per tal de redactar una proposta de text constituent en el marc del debat de les idees. Un text en forma de constitució catalana, per tal de facilitar el debat. Com ells mateixos diuen en la seva presentació, amb tota la seva feina tenen un text que posen al servei de la ciutadania per tal que en faci l’ús que en consideri oportú: debatre, desenvolupar o trinxar.

Constituïm es reivindica com una iniciativa sorgida de la societat civil per tal de servir en el debat de la redacció d’una Constitució per a la nova república catalana. En aquest sentit està en contacte i col·labora amb altres iniciatives i entitats que vetllen pel procés constituent amb l’objectiu d’eixamplar-ne la base social des del vessant més transversal possible.