El 7 d’agost, territorials de l’ANC del Vallès Occidental serem a la Festa de la independència de l’Equador a Barcelona.  Calen voluntaris. 

Aquest proper diumenge 7 d’agost, la Federación de Asociaciones del Ecuador de Catalunya fa una gran festa al Fòrum de BCN per celebrar els 207 anys de la seva independència! L’any passat van passar per allà unes 22.000 persones.
Des de diferents territorials del Vallès Occidental pensem que hi hem de ser presents amb una parada, ja que és una excel·lent oportunitat per arribar a un important col·lectiu de catalans d’altres orígens amb dret a vot, que no sempre té prou clars els avantatges de tenir el nostre propi estat.

Ens calen voluntaris de diferents per poder cobrir tots els torns que ens caldrà fer durant la jornada. És per això podeu clicar aquest doodle i us demanem que, si podeu, us apunteu en totes les frages horàries que pugueu col·laborar amb nosaltres. Apunteu-vos afegint, si us plau, el vostre mòbil a continuació del vostre nom i cognom.

No podem deixar perdre aquesta ocasió per consolidar la nostra feina i poder repartir el material específic que tenim preparat per a l’ocasió.

Moltes gràcies.


Festa 2015: