El 10 de setembre a Sant Quirze, acte amb Santiago Vidal. Després, marxa de torxes

El dissabte 10 de setembre, a Sant Quirze del Vallès, el jutge i senador Santiago Vidal farà una conferència a les 18:00 hores a La Patronal. La vigília de l’11 de Setembre i a les portes d’una tardor molt intensa, l’acte ha de servir per saber l’estratègia de les nostres institucions i dels nostres representants i per donar resposta a les qüestions que sorgeixin.

L’acte serà conduit per José Rodríguez “Trinitro” i tindrà un torn obert pel públic.

A continuació es farà, per segon cop, la marxa de torxes des de la plaça Anselm Clavé al Parc de les Morisques. Un cop allí s’hissarà l’estelada. Després es farà un sopar i també ball.

Per tenir més informació cliqueu aquest enllaç.

10 setembre 2016 Vidal i torxes petit.jpg

2 comments on “El 10 de setembre a Sant Quirze, acte amb Santiago Vidal. Després, marxa de torxes

  1. Retroenllaç: Aquest anys hi ha Marxa de torxes arreu del Vallès Occidental i del país | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

  2. Gràcies.

    ________________________________ De: “Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL” Enviado: domingo, 21 de agosto de 2016 0:54 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] El 10 de setembre a Sant Quirze acte amb Santiago Vidal. Després marxa de torxes

    nani posted: “El dissabte 10 de setembre, a Sant Quirze del Vallès, el jutge i senador Santiago Vidal farà una conferència a les 18:00 hores a La Patronal. La vigília de l’11 de Setembre i a les portes d’una tardor molt intensa, l’acte ha de servir per saber l’estratèg”

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.