Ja som més de 200.000 inscrits. Ara hi faltes tu!

Aquest matí hem superat els 200.000 inscrits a la Diada! Som molts, però encara n’hem de ser molts més. Per això et demanem que no esperis a l’últim moment per inscriure’t-hi!
Estem convençuts que Barcelona tornarà a tenir un Onze de Setembre com els de les altres Diades i que Lleida, Tarragona, Berga i Salt viuran la mobilització més gran de la seva història. Però per aconseguir-ho necessitem que, si encara no ho has fet, t’hi inscriguis.

Si hem fet possible una cadena humana de 400km de punta a punta del país, hem dibuixat una senyera amb forma de V i hem omplert de colors la Meridiana és gràcies a una organització i a que cada any t’hi has inscrit.

Ajuda’ns a omplir els 44 trams d’enguany! Tornem a demostrar del que som capaços!

2 comments on “Ja som més de 200.000 inscrits. Ara hi faltes tu!

  1. Desde Tarragona. Salutaciòns.

    ________________________________ De: “Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL” Enviado: viernes, 2 de septiembre de 2016 18:51 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] Ja som més de 200.000 inscrits. Ara hi faltes tu!

    nani posted: “Aquest matí hem superat els 200.000 inscrits a la Diada! Som molts, però encara n’hem de ser molts més. Per això et demanem que no esperis a l’últim moment per inscriure’t-hi! Estem convençuts que Barcelona tornarà a tenir un Onze de Setembre com els de l”

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.