El 10 de setembre l’ANC commemorarà els 40 anys de l’acte de Sant Boi del 1976

L’acte començarà a la plaça Catalunya de Sant Boi a les 19.30h amb l’encesa de la flama, cant coral i diferents parlaments. A les 21.15h s’iniciarà la Marxa de Torxes que farà el corresponent recorregut fins a arribar a l’església de Sant Baldiri, lloc on hi ha la tomba de Rafael Casanova.

En aquesta commemoració assistiran representants de totes les territorials de l’Assemblea Nacional Catalana del Baix Llobregat, les quals recolliran la flama santboiana per portar-la als diferents pobles baixllobregatins. També comptarem amb la presència de Jaume Soler (Òmnium), Mercè Esteve (AMI), José M. Clavero (Súmate) i dels quatre càrrecs orgànics de l’ANC: Jordi Sánchez, Natàlia Esteve, Eulàlia Subirà i Marcel Padrós. Adjunt trobareu el cartell de l’acte.

Fem que des d’un moviment civil, unitari i aglutinador, que té com a objectiu aconseguir la independència de Catalunya, la plaça de Catalunya torni a ser aquest dia un únic clam. Fem que amb les vostres estelades la plaça sigui una gran estelada d’unitat onejant vers un objectiu comú. Aquell 11 de setembre del 76 Sant Boi va ser el centre del país, fem que aquest 10 de setembre ho torni a ser.


 

Comunicat actes commemoratius a Sant Boi per l’11S

Hem estat convidats com a entitat a un acte el dia 9 de setembre a Sant Boi, en commemoració dels 40 anys de la diada de l’11 de setembre del 1976.

Declinarem aquesta invitació. No podem acudir a un acte al qual no es convoca totes les forces independentistes. L’acte del 76 tenia en si mateix un esperit unitari, el mateix que hem anat reclamant aquests últims anys, absent en l’acte d’aquest 9 de setembre. Els nostres orígens provenen de l’Assemblea de Catalunya i el nostre esperit és la transversalitat.

Sí que assistirem a l’acte commemoratiu que l’Assemblea Territorial de Sant Boi farà organitza el dia 10 de setembre a les 19:30 a la plaça Catalunya de Sant Boi, amb la presència d’en Jordi Sànchez i de la resta de càrrecs orgànics de l’ANC així com representants de Súmate, Omnium Cultural i l’AMI. Trobareu el cartell a continuació.

A Sant Boi, el dia 10, hi estem tots convidats!

Assemblea Nacional Catalana